Deurklink buitendeur kopen in jaren 30 stijl

Foto

Een goede deurklink buitendeur kopen geeft jouw pand direct een andere uitstraling. Zeker voor jaren 30 woningen of andere oudere (monumentale) panden, biedt De Oude Deurklink de mooiste deurklinken buitendeuren. Deze in dezelfde stijl als het pand gemaakte deurklink, past perfect bij het exterieur van het pand. Wanneer je ook het deurbeslag binnen vervangen hebt, dan is het goed om de deurklink buitendeur bijpassend aan deze stijl of bijpassend aan het exterieur te kiezen. Bekijk ons assortiment deurklinken buitendeuren en kies welke bij jouw pand en wensen past.

Deurklink buitendeur of deurknop?

Bij jaren 30 woningen hebben buitendeuren, zeker in de stad, vaak een deurknop in plaats van deurklinken buitendeur. Naast de deurklink buiten kopen, kun je daarom bij ons ook kiezen voor een retro deurknop kopen. Zo’n deurknop kan vast zijn of draaibaar. Een draaibare deurknop gebruik je als alternatief voor een deurklink buitendeur. Bij een vaste deurknop buitendeur is er geen werking zoals een klink dit biedt en is de deur altijd in het slot. Voor het slot een retro slotrozet kopen? Ook dat kan bij De Oude Deurklink. Leuk om te weten, de originele jaren 30 deurknoppen waren vrij klein. Wij hebben naast de originele jaren 30 deurknop, ook een uitvoering van de jaren 30 deurknop groter gemaakt met een diameter van 80 mm. Deze past ook goed bij modernere panden of oude panden waar de voordeur ooit van vervangen is.

Online deurklinken buitendeur kopen

Buitendeur klinken lijken misschien een ingewikkeld product, maar zijn dit niet. Het vervangen is een simpele klus en kan met enkel een schroevendraaier gedaan worden. Dit maakt online deurklinken buitendeur bestellen zo handig. Je kunt online deurklinken kopen die passen bij jouw huis. Ook al het andere deurbeslag voor binnen en buitendeuren, voor ramen en andere accessoires zoals brievenbus en deurbel zijn allemaal mee te bestellen. De Oude Deurklink levert en produceert antiek deurbeslag en helpt dagelijks mensen bij de renovatie van een oud pand of bij het aanbrengen van karakter aan een nieuw pand.

Klassiek deurbeslag buitendeur met SKG-keurmerk

Een deurklink met schild of deurklinken buitendeur met los slot met rozet? Beide SKG deurklinken online bestellen is mogelijk. Je kunt hetzelfde deurbeslag kopen wat je nu hebt of nieuw beslag die jij mooier vindt. Klassiek deurbeslag buitendeur met SKG-keurmerk is erg gewild voor oude woningen. Hiermee kan de woning wel in deze stijl blijven zonder in te leveren op de veiligheid. Dit maakt een nieuwe deurklink buitendeur kopen ook een betere optie dan zoeken naar oud, klassiek deurbeslag jaren 30. Naast veiligheid, kun je van tweedehands deurbeslag niet verwachten dat het zo soepel en goed werkt als nieuwe deurklinken buitendeuren.

Deurklink buitendeur vervangen

Een deurklink buitendeur vervangen is niet moeilijk en kan iedereen met een basis aan gereedschap doen. Mocht je alvast willen weten wat er bij de montage van deurklinken buitendeuren komt kijken? Wij hebben voor de deurklinken montagehandleidingen gemaakt. Wanneer je na aanschaf toch moeite hebt met montage dan kun je gerust contact met ons opnemen. Doordat wij zelf de deurklinken produceren, weten we er uiteraard alles van. Ook voor veelvoorkomende problemen zoals een deurklink buitendeur die los zit of rammelt, kunnen wij nieuwe producten leveren. Wil je alleen de losse deurkruk buitendeur vervangen dan kan dit ook. Je moet dan wel kijken of de nieuwe deurklink past op de deur. Hier denken we graag bij mee. Neem contact op met een van onze specialisten of bestel deurklinken buitendeuren online.| Meer

Ja wij gebruiken ook cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.