Veel eigenmerk producten
Retro Deurbeslag Specialist
We helpen je graag
0
Veel eigenmerk producten
Retro Deurbeslag Specialist
We helpen je graag

Mooi klassiek deurbeslag in jaren dertig stijl

Retro deurbeslag - van deurklink tot WC slot. Van leuninghouders tot meubelknoppen. Eigen merk.

Binnendeurbeslag kopen

Wil je graag retro deurbeslag kopen? Jaren 30 binnendeurbeslag is erg populair. De Oude Deurklink maakt opnieuw het originele deurbeslag van bijvoorbeeld de bekende deurklink ton. Hiermee maken we het voor mensen die een jaren-30-woning renoveren mogelijk om met dit deurbeslag binnen de puntjes op de ‘i’ te zetten. Mensen kopen deurbeslag, deurklinken en raambeslag vaak in dezelfde stijl die gebruikt wordt voor keukengrepen, kapstokhaken, leuninghouders en nog veel meer. Laat je verrassen door het ruime assortiment van De Oude Deurklink. Koop direct deurbeslag online, of neem contact op bij vragen over binnendeur beslag.

Deurbeslag zwart

Retro en toch modern: dat is ons binnendeurbeslag. De Oude Deurklink maak onder meer origineel retro deurbeslag voor zwarte binnendeuren. Het binnendeur beslag is beschikbaar in precies dezelfde stijl als de originele jaren 30 binnendeuren. Je kunt de afwerking perfect maken met zwarte scharnieren en een zwart loopslot. Voor zowel de klassieke als de moderne stijl kan het deurbeslag zwart zijn, maar natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Zeker de originele bakelieten deurklinken en deurgrepen, uitgevoerd in mat zwart, zijn prachtig. Hiermee wordt een woning met een oude stijl, bijvoorbeeld een jaren-30-woning, ineens heel modern. Bekijk ook de verschillende stijlen zoals vierkante, ronde of ovale rozetten. Zelfs binnen één stijl binnendeur beslag is veel keuze.

Binnendeurbeslag zwart voor gerenoveerde jaren 30 woningen

Indien je een gerenoveerde jaren 30 woning hebt, of je jaren 30 woning gaat renoveren, dan past daar het binnendeurbeslag zwart goed bij. Zwart combineert mooi met de originele deuren, maar ook met moderne stalen deuren. We komen regelmatig tegen dat de oude jaren 30 kamer en suite schuifdeur voor een stalen kozijn met openslaande deuren is vervangen. Het deurbeslag binnen kan dan gelijkgetrokken worden tussen oude deuren en nieuwe deuren zoals deze. Heb je nog wel de originele jaren 30 kamer en suite deuren? Dan kun je in dezelfde stijl als de deurgrepen ook schuifdeurbeslag voor binnen kopen. Tips nodig voor je jaren 30 woning renoveren? Neem gerust contact op. Wij hebben zo’n renovatie immers zelf eerder gedaan en helpen onze klanten vanuit deze ervaring hierbij.

Deurbeslag wc

Het deurbeslag dat het meest zichtbaar is, is het deurbeslag voor de wc of badkamer. Hiervoor deurbeslag kopen, doe je altijd in één keer. Je wilt natuurlijk dat het wc slot in precies dezelfde stijl is als de deurklink, ze zitten immers vlak bij elkaar. Bij De Oude Deurklink kun je voor retro wc sloten uit twee uitvoeringen kiezen. Dezelfde stijl vind je weer terug in ons deurbeslag binnen, ook als je voor glanzend of mat gaat, is de stijl met de deurgreep te matchen. Tussen ons binnendeur beslag vind je ook deurknoppen, deze zijn zowel als draaibare deurknop en als vaste deurknop leverbaar.

Deurbeslag set

Bij de wc kun je de combinatie van deurklink en wc slot als één deurbeslag set zien, maar bij de meeste deuren praten we over een deurbeslag set van twee handgrepen voor één deur. Aan beide zijden gebruik je namelijk dezelfde stijl handgreep. Heeft jouw deur een slot? Dan zijn er ook slot rozetten die je kiest wanneer je een deurbeslag set kopen gaat, hierbij is er keuze uit vierkant, rond of ovaal. Koop zo’n deurbeslag set met korting en profiteer van kortingen die oplopen tot 35%. Met een deurbeslag aanbieding wordt het kopen van deurbeslag binnen nog laagdrempeliger.

Wat kost deurbeslag?

Bij De Oude Deurklink houden wij onze deurbeslag prijzen bewust laag. Hoewel wij ons binnendeur beslag zelf laten produceren en daarbij hoogwaardige materialen gebruiken, zijn de prijzen net zo laag als de prijzen van minderwaardig, goedkoop deurbeslag. Wat kost binnendeur beslag kopen? Dit hangt af van hoeveel deuren je hebt en welk deurbeslag je kiest. Voor ongeveer 30 euro heb je al een mooie deurklink set. De werkelijke kosten van deurbeslag moet je eigenlijk over de jaren uitrekenen. Door de hoge kwaliteit kan ons deurbeslag tientallen jaren meegaan. Uiteindelijk is de prijs van deurbeslag te verwaarlozen als je kijkt naar de uitstraling die het geeft. Geen wonder dat makelaars ons inschakelen bij het verkoopklaar maken van een woning. 

Voor interieur en exterieur deurbeslag kopen

Wil je perfect deurbeslag binnen plaatsen? Kijk dan naast het deurbeslag binnen ook eens kritisch naar dat van de buitendeuren. Dit zijn vaak maar enkele deuren, dus in verhouding tot het deurbeslag binnen vallen de kosten mee. Het is natuurlijk goed om te weten dat je ook direct de brievenbus en deurbel kunt vervangen wanneer je exterieur deurbeslag kopen gaat. Voor de voordeur kiezen de meeste mensen voornamelijk een mooie deurknop. Bij exterieur deurbeslag kun je voor een handgreep, draaibare deurknop of vaste deurknop gaan. Met een draaibare deurknop kun je een loopslot openmaken vanaf de buitenkant. Gaat jouw buitendeur alleen dicht met een cilinderslot? Dan kies je aan de buitenzijde een vaste deurknop, en dus geen draaibare.

Deurknoppen en binnenwerk vervangen

Met deurbeslag binnen vervangen, laat je doorgaans het insteekslot zitten. Het is belangrijk om te weten hoe het binnenwerk werkt van de deur waar je een deurknop voor wilt kopen. Alhoewel een draaibare deurknop erg mooi kan zijn, moet het binnenwerk hier wel geschikt voor zijn. Binnenwerk deurbeslag vervangen is ideaal wanneer je zwart deurbeslag kopen gaat dat niet compatibel is met het huidige binnenwerk. Je hoeft alleen de deurklink te verwijderen en de twee schroeven in de kopse kant van het slot los te schroeven, om het gehele binnenwerk deurbeslag te vervangen. Een nieuw loopslot kopen kan problemen zoals een hangende deurklink oplossen.

Deurbeslag monteren

Na het binnendeurbeslag bestellen, ontvang je deze snel thuis. Hoe bevestig je een deurklink? Een deurklink bevestigen is heel eenvoudig. Wij van De Oude Deurklink hebben veel uitgewerkt in verschillende montagehandleidingen, voor ieder type product is er een handleiding gemaakt. In principe is het deurbeslag monteren voor iedereen te doen. Je hebt basis gereedschap nodig zoals een schroevendraaier, inbussleutel en in sommige gevallen een boormachine met houtboortje. Kom je er niet uit of heb je een probleem bij de deurklink monteren? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Over De Oude Deurklink 

Met deurbeslag kopen bij de De Oude Deurklink draag je bij aan een mooie missie. Wij kwamen er namelijk enkele jaren geleden achter dat een jaren 30 deurklink, net als ander jaren 30 deurbeslag niet meer gemaakt werd. We zijn het toen zelf gaan produceren om de renovatie van onze eigen woning mogelijk te maken. Door de positieve belangstelling uit onze omgeving en van de media, zijn we de De Oude Deurklink begonnen. Ons doel is om de renovatie van oude panden mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Vandaar ook onze lage prijzen voor binnendeur beslag. Met iedere bestelling zijn we weer blij, want we dragen eraan bij het Nederlandse vastgoed in ere te herstellen. 

Stijlvolle woning maken

Veel mensen zijn dol op de jaren 30 stijl. Deze karaktervolle woningen zijn tegenwoordig echter onbetaalbaar voor velen. Hoewel we ons binnendeur beslag en andere interieurelementen gemaakt hebben voor dit type woning, passen ze ook erg goed bij moderne huizen. Heb jij een modernere woning en zoek je een manier om de woning meer karakter te geven? Of wil je jouw interieur stijlvol maken? Dan is ons deurbeslag, net als ons meubelbeslag ideaal. Je kunt zelfs een saaie deur opknappen met houten sierlijsten, een mooie kleur verf en ons prachtige deurbeslag.

Heb je vragen over binnendeurbeslag bestellen?

Binnendeurbeslag bestellen doe je vaak maar eens of een enkele keer in je leven. Het is dus logisch dat je er niet alles van weet. Wij begrijpen dit maar al te goed, want we helpen mensen dagelijks met het vinden van hun deurbeslag binnen en buiten. Heb jij ook een vraag? Over het opmeten, bestellen of monteren van nieuw binnendeur beslag? Wacht dan niet langer en neem contact op. Een gesprek met een specialist van De Oude Deurklink is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend. We helpen graag, ongeacht of je daarna besluit je binnendeurbeslag bij ons te bestellen of toch nog even verder kijkt.

De Oude Deurklink of Intersteel deurbeslag bestellen?

In ons assortiment vind je ons eigen merk, De Oude Deurklink, en het merk Intersteel. Waarom verkopen wij ook dit merk? Het is ons doel om jou de beste deurknoppen, deurgrepen, raamuitzetters of ander raam- en deurbeslag voor binnen en buiten te leveren. Of je nu voor ons eigen merk kiest of het bekende merk Intersteel; bij ons zit je goed. Het design van de producten van De Oude Deurklink is uiteraard gericht op retro deurbeslag binnen, terwijl Intersteel bijvoorbeeld ook binnendeurbeslag rvs maakt. Ook het Intersteel deurbeslag messing is populair. Het heeft voor ons geen zin om met ons merk precies hetzelfde deurbeslag te maken als Intersteel het al maakt. Daarom bieden wij dit merk aan naast ons eigen unieke deurbeslag voor binnen- en buitendeuren.

Breid je bestelling uit met ander raam- en deurbeslag voor binnen en buiten

Neem zeker een kijkje in ons assortiment met producten van De Oude Deurklink en Intersteel. Ook producten waar je niet snel aan denkt tref je daar aan. Heb je wel eens gedacht aan je huisnummer vervangen? Stel je koopt de Intersteel deurkruk rvs voor buitendeur en rvs deurbeslag binnen, dan kun je jouw woning compleet maken met een geborsteld rvs huisnummer. Het kost weinig en zo kun je na ontvangst van je bestelling echt de puntjes op de ‘i’ zetten. Bestel nu jouw binnendeurbeslag online in onze webshop of neem gerust contact op bij vragen. Zoals je merkt, is er veel te ontdekken in de wereld van raam- en deurbeslag en geven wij van De Oude Deurklink graag tips.

97% beveelt ons aan

Maar liefst 97% van de klanten van De Oude Deurklink geeft aan tevreden te zijn en beveelt ons aan als het gaat om de aanschaf van buiten- en binnendeurbeslag. We zijn daar uiteraard bijzonder trots op. Meer dan 2.700 mensen hebben ons inmiddels beoordeeld. Ben jij na ontvangst van je binnendeur beslag niet tevreden? Neem dan contact op zodat we een passende oplossing kunnen vinden om je alsnog blij te maken. Was alles naar wens? Deel dan je ervaring op Kiyoh. Vanwege ons grote aanbod is ons deurbeslag binnen en buiten te gebruiken. Bij het product staat aangegeven of het voor binnen of buiten bedoeld is, maar neem gerust contact op bij vragen!

Mooi klassiek deurbeslag in jaren dertig stijl

Binnendeurbeslag kopen

Wil je graag retro deurbeslag kopen? Jaren 30 binnendeurbeslag is erg populair. De Oude Deurklink maakt opnieuw het originele deurbeslag van bijvoorbeeld de bekende deurklink ton. Hiermee maken we het voor mensen die een jaren-30-woning renoveren mogelijk om met dit deurbeslag binnen de puntjes op de ‘i’ te zetten. Mensen kopen deurbeslag, deurklinken en raambeslag vaak in dezelfde stijl die gebruikt wordt voor keukengrepen, kapstokhaken, leuninghouders en nog veel meer. Laat je verrassen door het ruime assortiment van De Oude Deurklink. Koop direct deurbeslag online, of neem contact op bij vragen over binnendeur beslag.

Deurbeslag zwart

Retro en toch modern: dat is ons binnendeurbeslag. De Oude Deurklink maak onder meer origineel retro deurbeslag voor zwarte binnendeuren. Het binnendeur beslag is beschikbaar in precies dezelfde stijl als de originele jaren 30 binnendeuren. Je kunt de afwerking perfect maken met zwarte scharnieren en een zwart loopslot. Voor zowel de klassieke als de moderne stijl kan het deurbeslag zwart zijn, maar natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Zeker de originele bakelieten deurklinken en deurgrepen, uitgevoerd in mat zwart, zijn prachtig. Hiermee wordt een woning met een oude stijl, bijvoorbeeld een jaren-30-woning, ineens heel modern. Bekijk ook de verschillende stijlen zoals vierkante, ronde of ovale rozetten. Zelfs binnen één stijl binnendeur beslag is veel keuze.

Binnendeurbeslag zwart voor gerenoveerde jaren 30 woningen

Indien je een gerenoveerde jaren 30 woning hebt, of je jaren 30 woning gaat renoveren, dan past daar het binnendeurbeslag zwart goed bij. Zwart combineert mooi met de originele deuren, maar ook met moderne stalen deuren. We komen regelmatig tegen dat de oude jaren 30 kamer en suite schuifdeur voor een stalen kozijn met openslaande deuren is vervangen. Het deurbeslag binnen kan dan gelijkgetrokken worden tussen oude deuren en nieuwe deuren zoals deze. Heb je nog wel de originele jaren 30 kamer en suite deuren? Dan kun je in dezelfde stijl als de deurgrepen ook schuifdeurbeslag voor binnen kopen. Tips nodig voor je jaren 30 woning renoveren? Neem gerust contact op. Wij hebben zo’n renovatie immers zelf eerder gedaan en helpen onze klanten vanuit deze ervaring hierbij.

Deurbeslag wc

Het deurbeslag dat het meest zichtbaar is, is het deurbeslag voor de wc of badkamer. Hiervoor deurbeslag kopen, doe je altijd in één keer. Je wilt natuurlijk dat het wc slot in precies dezelfde stijl is als de deurklink, ze zitten immers vlak bij elkaar. Bij De Oude Deurklink kun je voor retro wc sloten uit twee uitvoeringen kiezen. Dezelfde stijl vind je weer terug in ons deurbeslag binnen, ook als je voor glanzend of mat gaat, is de stijl met de deurgreep te matchen. Tussen ons binnendeur beslag vind je ook deurknoppen, deze zijn zowel als draaibare deurknop en als vaste deurknop leverbaar.

Deurbeslag set

Bij de wc kun je de combinatie van deurklink en wc slot als één deurbeslag set zien, maar bij de meeste deuren praten we over een deurbeslag set van twee handgrepen voor één deur. Aan beide zijden gebruik je namelijk dezelfde stijl handgreep. Heeft jouw deur een slot? Dan zijn er ook slot rozetten die je kiest wanneer je een deurbeslag set kopen gaat, hierbij is er keuze uit vierkant, rond of ovaal. Koop zo’n deurbeslag set met korting en profiteer van kortingen die oplopen tot 35%. Met een deurbeslag aanbieding wordt het kopen van deurbeslag binnen nog laagdrempeliger.

Wat kost deurbeslag?

Bij De Oude Deurklink houden wij onze deurbeslag prijzen bewust laag. Hoewel wij ons binnendeur beslag zelf laten produceren en daarbij hoogwaardige materialen gebruiken, zijn de prijzen net zo laag als de prijzen van minderwaardig, goedkoop deurbeslag. Wat kost binnendeur beslag kopen? Dit hangt af van hoeveel deuren je hebt en welk deurbeslag je kiest. Voor ongeveer 30 euro heb je al een mooie deurklink set. De werkelijke kosten van deurbeslag moet je eigenlijk over de jaren uitrekenen. Door de hoge kwaliteit kan ons deurbeslag tientallen jaren meegaan. Uiteindelijk is de prijs van deurbeslag te verwaarlozen als je kijkt naar de uitstraling die het geeft. Geen wonder dat makelaars ons inschakelen bij het verkoopklaar maken van een woning. 

Voor interieur en exterieur deurbeslag kopen

Wil je perfect deurbeslag binnen plaatsen? Kijk dan naast het deurbeslag binnen ook eens kritisch naar dat van de buitendeuren. Dit zijn vaak maar enkele deuren, dus in verhouding tot het deurbeslag binnen vallen de kosten mee. Het is natuurlijk goed om te weten dat je ook direct de brievenbus en deurbel kunt vervangen wanneer je exterieur deurbeslag kopen gaat. Voor de voordeur kiezen de meeste mensen voornamelijk een mooie deurknop. Bij exterieur deurbeslag kun je voor een handgreep, draaibare deurknop of vaste deurknop gaan. Met een draaibare deurknop kun je een loopslot openmaken vanaf de buitenkant. Gaat jouw buitendeur alleen dicht met een cilinderslot? Dan kies je aan de buitenzijde een vaste deurknop, en dus geen draaibare.

Deurknoppen en binnenwerk vervangen

Met deurbeslag binnen vervangen, laat je doorgaans het insteekslot zitten. Het is belangrijk om te weten hoe het binnenwerk werkt van de deur waar je een deurknop voor wilt kopen. Alhoewel een draaibare deurknop erg mooi kan zijn, moet het binnenwerk hier wel geschikt voor zijn. Binnenwerk deurbeslag vervangen is ideaal wanneer je zwart deurbeslag kopen gaat dat niet compatibel is met het huidige binnenwerk. Je hoeft alleen de deurklink te verwijderen en de twee schroeven in de kopse kant van het slot los te schroeven, om het gehele binnenwerk deurbeslag te vervangen. Een nieuw loopslot kopen kan problemen zoals een hangende deurklink oplossen.

Deurbeslag monteren

Na het binnendeurbeslag bestellen, ontvang je deze snel thuis. Hoe bevestig je een deurklink? Een deurklink bevestigen is heel eenvoudig. Wij van De Oude Deurklink hebben veel uitgewerkt in verschillende montagehandleidingen, voor ieder type product is er een handleiding gemaakt. In principe is het deurbeslag monteren voor iedereen te doen. Je hebt basis gereedschap nodig zoals een schroevendraaier, inbussleutel en in sommige gevallen een boormachine met houtboortje. Kom je er niet uit of heb je een probleem bij de deurklink monteren? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Over De Oude Deurklink 

Met deurbeslag kopen bij de De Oude Deurklink draag je bij aan een mooie missie. Wij kwamen er namelijk enkele jaren geleden achter dat een jaren 30 deurklink, net als ander jaren 30 deurbeslag niet meer gemaakt werd. We zijn het toen zelf gaan produceren om de renovatie van onze eigen woning mogelijk te maken. Door de positieve belangstelling uit onze omgeving en van de media, zijn we de De Oude Deurklink begonnen. Ons doel is om de renovatie van oude panden mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Vandaar ook onze lage prijzen voor binnendeur beslag. Met iedere bestelling zijn we weer blij, want we dragen eraan bij het Nederlandse vastgoed in ere te herstellen. 

Stijlvolle woning maken

Veel mensen zijn dol op de jaren 30 stijl. Deze karaktervolle woningen zijn tegenwoordig echter onbetaalbaar voor velen. Hoewel we ons binnendeur beslag en andere interieurelementen gemaakt hebben voor dit type woning, passen ze ook erg goed bij moderne huizen. Heb jij een modernere woning en zoek je een manier om de woning meer karakter te geven? Of wil je jouw interieur stijlvol maken? Dan is ons deurbeslag, net als ons meubelbeslag ideaal. Je kunt zelfs een saaie deur opknappen met houten sierlijsten, een mooie kleur verf en ons prachtige deurbeslag.

Heb je vragen over binnendeurbeslag bestellen?

Binnendeurbeslag bestellen doe je vaak maar eens of een enkele keer in je leven. Het is dus logisch dat je er niet alles van weet. Wij begrijpen dit maar al te goed, want we helpen mensen dagelijks met het vinden van hun deurbeslag binnen en buiten. Heb jij ook een vraag? Over het opmeten, bestellen of monteren van nieuw binnendeur beslag? Wacht dan niet langer en neem contact op. Een gesprek met een specialist van De Oude Deurklink is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend. We helpen graag, ongeacht of je daarna besluit je binnendeurbeslag bij ons te bestellen of toch nog even verder kijkt.

De Oude Deurklink of Intersteel deurbeslag bestellen?

In ons assortiment vind je ons eigen merk, De Oude Deurklink, en het merk Intersteel. Waarom verkopen wij ook dit merk? Het is ons doel om jou de beste deurknoppen, deurgrepen, raamuitzetters of ander raam- en deurbeslag voor binnen en buiten te leveren. Of je nu voor ons eigen merk kiest of het bekende merk Intersteel; bij ons zit je goed. Het design van de producten van De Oude Deurklink is uiteraard gericht op retro deurbeslag binnen, terwijl Intersteel bijvoorbeeld ook binnendeurbeslag rvs maakt. Ook het Intersteel deurbeslag messing is populair. Het heeft voor ons geen zin om met ons merk precies hetzelfde deurbeslag te maken als Intersteel het al maakt. Daarom bieden wij dit merk aan naast ons eigen unieke deurbeslag voor binnen- en buitendeuren.

Breid je bestelling uit met ander raam- en deurbeslag voor binnen en buiten

Neem zeker een kijkje in ons assortiment met producten van De Oude Deurklink en Intersteel. Ook producten waar je niet snel aan denkt tref je daar aan. Heb je wel eens gedacht aan je huisnummer vervangen? Stel je koopt de Intersteel deurkruk rvs voor buitendeur en rvs deurbeslag binnen, dan kun je jouw woning compleet maken met een geborsteld rvs huisnummer. Het kost weinig en zo kun je na ontvangst van je bestelling echt de puntjes op de ‘i’ zetten. Bestel nu jouw binnendeurbeslag online in onze webshop of neem gerust contact op bij vragen. Zoals je merkt, is er veel te ontdekken in de wereld van raam- en deurbeslag en geven wij van De Oude Deurklink graag tips.

97% beveelt ons aan

Maar liefst 97% van de klanten van De Oude Deurklink geeft aan tevreden te zijn en beveelt ons aan als het gaat om de aanschaf van buiten- en binnendeurbeslag. We zijn daar uiteraard bijzonder trots op. Meer dan 2.700 mensen hebben ons inmiddels beoordeeld. Ben jij na ontvangst van je binnendeur beslag niet tevreden? Neem dan contact op zodat we een passende oplossing kunnen vinden om je alsnog blij te maken. Was alles naar wens? Deel dan je ervaring op Kiyoh. Vanwege ons grote aanbod is ons deurbeslag binnen en buiten te gebruiken. Bij het product staat aangegeven of het voor binnen of buiten bedoeld is, maar neem gerust contact op bij vragen!

Mooi klassiek deurbeslag in jaren dertig stijl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »