Over De Oude Deurklink

De Oude Deurklink is opgericht door Arjan Tijmense. Het is begonnen met zijn passie voor jaren dertig deurbeslag. Hij was opzoek naar mooi retro deurbeslag van hoge kwaltiet en dan ook nog eens voor een redelijk bedrag. Toen hij merkte dat dit geen makkelijke opgave was besloot hij het zelf te gaan ontwikkelen en aanbieden. 

De producten van De Oude Deurklink worden gemaakt vanuit eigen mallen. Bij het productieproces komt veel handwerk kijken om de echte jaren dertig stijl zoveel mogelijk te benaderen.

Doordat Arjan Tijmense zijn eigen producten verkoopt via de webwinkel deoudedeurklink.nl, is hij zeer betrokken bij zijn klanten. Zij kopen zijn eigen producten direct bij hem. Zo is hij altijd in de weer om mensen te woord te staan via de chat, mail en WhatsApp. Voor advies of om te helpen een juiste keuze te maken.

Het is mooi om te zien dat mensen zijn service en producten kunnen waarderen. Dat bewijst zich ook nog eens op de geweldige score op de onafhankelijke review site Kiyoh.nl

Voor meer informatie of vragen kun je contact met mij opnemen via de chat of:

DeOudeDeurklink.nl
E info@deoudedeurklink.nl
T 06 2651 0966

Retour en correspondentie adres:
DeOudeDeurklink.nl
Ansfriduslaan 50
3833 BJ  Leusden

De Oude Deurklink werkt samen met:

Wij zijn officieel partner van ErfgoedVoordeel.nl. Dit is een platform waarbij bewoners, eigenaren en liefhebbers van historisch erfgoed op een positieve manier in contact worden gebracht met vakkundige en passievolle bedrijven en organisaties die zich profileren op het gebied van erfgoed, in de brede zin van het woord.

De Ruiter Makelaarshuis BV
Kamp 6
3811 AR Amersfoort
033 – 470 27 00
DeRuiterMakelaarshuis

 


Vaak is een jaren 30 deurklink een eerste stap om het pand in de jaren 30 stijl te krijgen. Hierna is de volgende stap het huis voorzien van bakeliet schakelmateriaal en hier hebben wij de volgende partner voor gevonden die aan onze hoge standaard voldoet. www.deoudeschakelaar.nl
 


| Meer

Ja wij gebruiken ook cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.