Over Ons

De Oude Deurklink levert kwalitatief jaren dertig deurbeslag voor een goede prijs. We hebben er bewust voor gekozen om deze twee zaken voorop te stellen. Vandaar ook dat we gestart zijn met een klein asssortiment wat we langzaam, maar gestaag uitbreiden. Hierdoor kunnen we ten allen tijden de kwaliteit en prijsstelling waarborgen.

Wij richten ons op iedereen, die net als wij, een passie heeft voor het tijdloze design van het jaren dertig deurbeslag.

Het is ons streven om service en klantvriendelijkheid boven alles te stellen. Speciale wensen? Kwantum korting voor een groot project? Het is allemaal mogelijk. Mail of bel ons en we proberen aan al je wensen tegemoet te komen.

Voor meer informatie of vragen kun je via de volgende gegevens contact met ons opnemen:

DeOudeDeurklink.nl
E info@deoudedeurklink.nl
T 06 2651 0966

Retour en correspondentie adres:
DeOudeDeurklink.nl
Ansfriduslaan 50
3833 BJ  Leusden

DeOudeDeurklink.nl werkt samen met:

Wij zijn officieel partner van ErfgoedVoordeel.nl. Dit is een platform waarbij bewoners, eigenaren en liefhebbers van historisch erfgoed op een positieve manier in contact worden gebracht met vakkundige en passievolle bedrijven en organisaties die zich profileren op het gebied van erfgoed, in de brede zin van het woord.

De Ruiter Makelaarshuis BV
Kamp 6
3811 AR Amersfoort
033 – 470 27 00
DeRuiterMakelaarshuis

 

Foto

Vaak is een jaren 30 deurklink een eerste stap om het pand in de jaren 30 stijl te krijgen. Hierna is de volgende stap het huis voorzien van bakeliet schakelmateriaal en hier hebben wij de volgende partner voor gevonden die aan onze hoge standaard voldoet. www.deoudeschakelaar.nl
 


| Meer

De Oude Deurklink gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.