De deurklinken van De Oude Deurklink.

Onze retro deurklinken zijn van hoge kwaliteit. Dat voel je niet alleen, dat zie je in de afwerking. De mallen waaruit wij onze deurklinken produceren, zijn onze eigen mallen. En daar zijn wij best trots op. Voor ons raam-, en deurbeslag hebben wij gekozen voor een extra dikke laag nikkel of poedercoating. Voor de handvaten hebben wij voor het klassieke materiaal bakeliet gekozen met een klein beetje houtnerfstructuur. Door deze keuzes zijn onze deurklinken duurzaam en ook geschikt voor buiten.
Je kunt bij ons kiezen voor 2 soorten uitvoeringen: de Classic (strak) en Deco (met ribbels). Beiden in 3 verschillende uitgevoeringen: in glimmend nikkel, mat nikkel en mat zwart. We wensen je veel plezier met het kiezen van jouw deurklinken! We helpen je graag met vragen via de chat en feedback is altijd welkom.


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • access_time Voor 22 uur besteld, morgen in huis!
  • local_shipping Vanaf € 99 geen verzendkosten!
  • thumb_up +9.000 Facebook volgers!
  • access_time Voor 22 uur besteld, morgen in huis!
  • local_shipping Vanaf € 99 geen verzendkosten!
  • thumb_up +9.000 Facebook volgers!


 
 
Arjan Tijmense, eigenaar van De Oude Deurklink, vertelt over zijn deurklinken in retro jaren 30 stijl. Waar kan je op letten als je een deurklink koopt. Wat zijn de voor en nadelen van de keuzes die de fabrikant maakt en hoe het best te monteren. De Oude Deurklink verkoopt deurbeslag en raambeslag uit eigen productie. Arjan is dit bedrijf begonnen uit passie voor deze stijl en voor kwaliteit. Hij laat graag zijn producten zien en ligt toe welke keuzes De Oude Deurklink heeft gemaakt als het aankomt op kwaliteit, materiaal keuze en montage.
 
 | Meer

De Oude Deurklink gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.