Stijlen Retro Deurbeslag

Wat past het beste bij jou, of bij je woning? Je kunt kiezen uit Klassiek en Deco. De Klassieke stijl is glad afgewerkt. De Deco heeft decoratieve randen. Wij hebben op dit moment 3 uitvoeringen voor je: Glanzend Nikkel, Mat Nikkel geborsteld en Mat Zwart. 

Mat Zwart

De Mat Zwarte uitvoering komt zowel in een modern als klassiek interieur tot zijn recht. In de nabije toekomst zullen we deze serie verder uitbreiden met diverse nieuwe producten.

Mat zwart deurbeslag

Mat Nikkel

Deze stijl herken je aan de mat geborstelde afwerking. Door het vernikkelde messing te borstelen onstaat de populaire "brushed" of wel geborstelde look. In de deurklinken heb je de keuze uit twee varianten: de elegante strakke 'Klassiek' uitvoering en de 'Deco' uitvoering met decoratieve groeven.

Nikkel

Deze stijl is een echte eye-catcher en kenmerkt zich door een intens diepe glans. Een huis uitgerust met deze serie straalt luxe en klasse uit. In de deurklinken heb je de keuze uit twee varianten: de elegante strakke 'Klassiek' uitvoering en de 'Deco' uitvoering met decoratieve groeven.


| Meer

De Oude Deurklink gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.