Raamsluiting Klassiek nikkel ventilatiestand links kozijnhaakje Raamsluiting Klassiek nikkel ventilatiestand links kozijnhaakje tekeningen maten raamsluiting ventilatie
Raamsluiting Klassiek nikkel ventilatiestand links kozijnhaakje Raamsluiting Klassiek nikkel ventilatiestand links kozijnhaakje tekeningen maten raamsluiting ventilatie
Raamsluiting Klassiek ventilatiestand nikkel links kozijnhaakje
Retro raamsluiting met ventilatiestand. Het klassieke design is uitgevoerd in glanzend nikkel en wordt geleverd met een kozijnhaakje.

Levertijd

Vandaag besteld, morgen in huis!*

€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Raamsluiting Klassiek ventilatiestand links in glanzend nikkel.

Dit is een fraaie raamsluiting met ventilatiestand. Het is een retro jaren 30 ontwerp. Wij hebben deze raamsluiting afgewerkt met diep ganzend nikkel. Het handvat is van echt bakeliet, een oude materiaal waar vroeger zwarte telefoons, deurklinken en lichtschakelaars van werden gemaakt. Met de ventilatiestand kan je het raam vergrendeld op een kier zetten om je huis te ventileren. Je kunt met een raamuitzetters het raam niet vergrendelen en voorkomen dat het raam van buitenaf wordt geopend. Met de ventilatiestand van deze raamsluiting kan dat wel.

Check altijd even dubbel welke raamsluitingen je nodig hebt, links of rechts? Zitten de scharnieren rechts, dan is je raam rechtsdraaiend en heb je een rechter raamsluiting nodig.

LET OP: Dit zijn kleine elegante raamsluitingen die heel mooi zijn. Ze zijn alleen geschikt voor ramen waarbij het niet nodig is om met kracht de sluitingen dicht te draaien. Heb je een raam dat niet helemaal goed sluit, dan is het beter een sterkere retro raamsluiting te kiezen. Wij raden altijd aan om er twee per raam te gebruiken.

Wij laten ons raambeslag produceren naar eigen ontwerp. Daardoor kunnen wij je een goede prijs en kwaliteit bieden. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat al ons raambeslag ook geschikt is voor buiten gebruik. Wij zijn trots op onze producten en staan voor onze prima service en uitstekende kwaliteit. Je koopt namelijk een raamsluiting van ons, bij ons!

Als je dit product bestelt, dan krijg je van ons een pakketje met daarin een raamsluiting, een kozijnhaakje en 4 schroeven.

  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
  • Mogelijk om gratis op te halen in het magazijn.
  • Duurzame kwaliteit en uitstekende service
  • Groot in Nederland en België
  • 12.000 Facebook volgers
  • Unieke producten die je gewoon in huis moet hebben!

Laat je verrassen door onze producten. En als je meer wilt weten, kun je mij persoonlijk alles vragen via de chat.
Met vrolijke groet, Arjan Tijmense, eigenaar van De Oude Deurklink.

Afwerking

Glanzend nikkel

Raam

Links/rechts
Links

Type Raamsluiting

Ventilatiestand

Sluiting

Haakje of plaatje
Haakje
Ja wij gebruiken ook cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies