Raamsluiting klassiek raambeslag jaren30 mat zwart maattekening van De Oude Deurklink Maattekening Raamsluiting klassiek raambeslag jaren30 mat zwart maattekening van De Oude Deurklink Maattekening Raamsluiting klassiek raambeslag jaren30 mat zwart maattekening van De Oude Deurklink
Raamsluiting klassiek raambeslag jaren30 mat zwart maattekening van De Oude Deurklink Maattekening Raamsluiting klassiek raambeslag jaren30 mat zwart maattekening van De Oude Deurklink Maattekening Raamsluiting klassiek raambeslag jaren30 mat zwart maattekening van De Oude Deurklink
Raamsluiting Klassiek mat zwart links kozijnhaakje
Het Ton model raamsluiting is een echte jaren 30 klassieker. Deze versie is afgewerkt in mat zwart. Het handvat is van bakeliet.

Levertijd

Vandaag besteld, morgen in huis!

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Raamsluiting Klassiek links in mat zwart.

Dit jaren 30 model is voorzien van een moderne mat zwarte poedercoating met een bakelieten handvat. Als ons mat zwarte raambeslag wordt standaard uitgevoerd met een dikke laag poedercoating in mat zwart. Ons raam- en deurbeslag is daardoor duurzaam en geschikt voor buiten gebruik. Dus als het gaat regenen en je vergeet je raam op tijd dicht te doen, dan is er niets aan de hand. Voor je besteld, heb je een raamsluiting links of rechts nodig? Zitten de scharnieren links? Dan is je raam linksdraaiend en heb je een linker raamsluiting nodig.

LET OP: Dit zijn kleine elegante raamsluitingen die heel mooi zijn. Ze zijn alleen geschikt voor ramen waarbij het niet nodig is om met kracht de sluitingen dicht te draaien. Heb je een raam dat niet helemaal goed sluit, dan is het beter een sterkere retro raamsluiting te kiezen. Wij raden altijd aan om er twee per raam te gebruiken.

Wij laten ons raam- en deurbeslag produceren naar eigen ontwerp. Hierdoor kunnen wij je een goede prijs en kwaliteit bieden. Júíst dit soort raambeslag verdient de uitstraling en de degelijkheid die in de jaren 30 de standaard was. Deze uitstraling komt helemaal tot zijn recht doordat er in ons productieproces redelijk wat handwerk zit. Wij zijn trots op onze producten en staan voor onze service en kwaliteit. Je koopt namelijk een raamsluiting van ons, bij ons!

Als je dit product bestelt, dan krijg je van ons een pakketje met daarin een raamsluiting, een kozijnhaakje en 4x schroeven.

  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
  • Mogelijk om gratis op te halen in het magazijn.
  • Duurzame kwaliteit en uitstekende service
  • Groot in Nederland en België
  • 12.000 Facebook volgers
  • Unieke producten die je gewoon in huis moet hebben!

Laat je verrassen door onze producten. Met vrolijke groet, Arjan Tijmense, eigenaar van De Oude Deurklink.

Afwerking

Mat zwart

Raam

Links/rechts
Links

Type Raamsluiting

Standaard

Sluiting

Haakje of plaatje
Haakje
Ja wij gebruiken ook cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies